Friday, July 7, 2017

Jawapan terbaik bila ditanya soalan survey di dalam telefon.

Sekarang ni macam2 cara marketing orang buat.. mula2 call cakap nak buat survey laaa....pastu cakap bertuah laaa dari bank... offer insuran laaa... offer pinjaman peribadi laa.. nak offer kad kredit laaaa.... kdg2 scammer pun byk menyamar utk buat penipuan...

Tapi ada satu panggilan ni kononnya nak buat survey katanya...tapi cara cakap tuu macam nak offer benda2 mcm kat atas nie... so dia tanya " Encik, dalam banyak2 bank, bank mana yg paling banyak encik gunakan? 

Dengan jujur, ikhlas dan selamber aku cakap Power bank .. Pastu terus senyap panggilan tuu...tuuuttt...tuuutttt...tuttttttt....


aik...salah ke jawapan tuu...? 😅 akan melawak skit pun sentap... 😉 jgn laa mare... abam gurau2 je... jgn serik call lagi yea... hehehe... 😎

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...